Vision

En bolighandel er højest sandsynlig den største økonomiske beslutning, som de fleste af os kommer til at stå overfor her i livet. Netop derfor glæder vi os til at kunne gøre en forskel og hjælpe kunderne med at gøre boligdrømme til virkelighed.

Hos os er fokus på kunden gennem højt serviceniveau og kompetent mæglerhåndværk, hvor vores kendetegn skal være troværdighed, ærlighed, dedikation og initiativrig. Kunden bliver ikke bare et nummer i rækken og endnu et salg, men en personlig relation i nært samarbejde fra start til slut, hvor der altid skal være tid til en kop kaffe.


Hos os vil grundstenen være kvaliteten i vores arbejde, hvor vi ikke går på kompromis med hverken det gamle håndværk, der ligger i mæglerfaget, eller branchens etiske normsæt. Som uafhængig mægler uden samarbejdsaftaler, har vi netop mulighed for at drive værdibaseret salg og ledelse, hvor dedikerede medarbejdere brænder for kundetilfredsheden. En bolighandel hos os skal være en ekstraordinær positiv 1. klasses oplevelse for alle involverede parter, som man med glæde skal kunne tænke tilbage på.


Vi vil opfylde vores vision ved at tænke globalt, hvor vi blandt andet har mæglerblikket rettet mod det tyske marked, men handle lokalt med fokus på brug af lokalt forankret personale, der kender området, som sin egen baghave, og lokale samarbejdspartnere, uanset om det er vores hjemmesideudbyder, fotograf, trykkeri, kontorforsyning, tøjmand, vinhandler eller pensionerede havemand.


Samtidig er vi skarpe på alle boligsalgets parametre, idet fokus på detaljen netop kan gøre en forskel i et presset boligmarked. Kan vi gennem et højt serviceniveau, intelligent og målrettet digital markedsføring og salgsmateriale af allerhøjeste kvalitet sælge hele vores område, ja så kan vi også nemmere sælge din bolig til den højest mulige handelspris, og dermed sammen blive en del af Lollands spændende fremtid.