• Benny og Ea - sælgere af Egholmvej 31, Horslunde

  Stor tilfredshed og god løbende kontakt!

  ”Vi har været super tilfredse hele vejen igennem, og følt at vi har haft en god kontakt og er blevet oplyst løbende samt fået en god afslutning på handlen. Vi kan varmt anbefale BOLIG by K til andre.”

  Benny og Ea - sælgere af Egholmvej 31, Horslunde

  +
 • Mads Bagge Persson og Rasmus Falk – købere af Lærkelunden 81, Kramnitze

  Formidabel service og fantastisk køberoplevelse!

  ” Man siger, at en ejendomsmægler er sælgers mand. Men den oplevelse, vi som køber har haft med BOLIG by K, har været intet mindre end fantastisk. Vi blev mødt med en mægler, der havde sine prioriteter på plads, og vi som købere kunne stole på. Den service, vi blev mødt med som køber, har været formidabel. Vi fik en fair behandling, og vi var igennem hele processen trygge ved teamet bag salget. Vi kan som købere give vores varmeste anbefaling til Karsten og hans team, for eminent rådgivning til os som købere, men også for hans engagement og rådgivning til at vi kunne falde godt til i vores nye sommerhus.”

  Mads Bagge Persson og Rasmus Falk – købere af Lærkelunden 81, Kramnitze

  +
 • Peter Laue Petersen - køber af Musvågelunden 26, Kramnitze

  Sympatisk, kommunikerende, åben, ærlig og vidende!

  ” Jeg har sat stor pris på samarbejdet hele vejen igennem købsprocessen med BOLIG by K. Jeg har kigget efter ejendom i halvandet år og både købt og solgt flere ejendomme. Så jeg har over tid haft min andel af oplevelser med mæglere. I modsætning til nogle af Karstens kollegaer, var der fra dag ét en virkelig åben, ærlig, respektfuld, høflig og yderst informativ dialog med mægler. Startende med at man faktisk blev besvaret inden for en time efter man havde taget kontakt til dem. Jeg havde en meget klar oplevelse af, at Karsten og Co. var meget opmærksomme på at levere en god service, og at alle skulle have en god og fair behandling, uanset om man var klar til at købe eller blot var nysgerrig.  En god oplevelse og yderst professionel og sikker styring af salgs- og købsprocessen.”

  Peter Laue Petersen – køber af Musvågelunden 26, Kramnitze

  +
 • Niels Kartin – sælger af Musvågelunden 26, Kramnitze

  Flere købere og solgt over prisen!

  ”Tak for en perfekt salgsproces. Alt har jo kørt efter en snor. Ikke nok med at sommerhuset blev solgt på rekordtid, men endda til mere end udbudsprisen. Hvis nogen i området har brug for en omhyggelig ejendomsmægler med høj professionalisme og stort lokalkendskab, vil jeg klart anbefale BOLIG by K.”

  Niels Kartin – sælger af Musvågelunden 26, Kramnitze

  +
 • Axel Petersen – sælger af Langøparken 23, Langø

  Markedsføringen og serviceniveauet gjorde en forskel!

  ”Jeg vil gerne udtrykke min fulde tilfredshed med salget af min grund. Lige fra start til salg har BOLIG by K udvist stor omhu angående måden reklame er opstillet på rette medier, lavet foto, samt en fyldestgørende opstilling stilet efter køberne, der allerede var fundet efter ganske få måneder. Måden som medarbejderne stod til rådighed for at hjælpe køber, gjorde udslaget for at salget blev en realitet. Næste gang jeg skal sælge noget på boligmarkedet, bliver det BOLIG by K jeg henvender mig til som de første.”

  Axel Petersen – sælger af Langøparken 23, Langø

  +
 • Solstræde 12, Hummingen

  I hele forløbet var der fokus på os og vores tilfredshed!

  ”Vi kan kun anbefale BOLIG by K. Det har været et super godt samarbejde, hvor vi har følt os i fokus og godt behandlet hele vejen igennem. Vi ønskede et salg inden jul, og det har BOLIG by K opfyldt til vores fulde tilfredshed. Hvis nogen går i salgstanker, så vil vi anbefale at få et gratis og uforpligtende besøg og en vurdering fra BOLIG by K.”

  Dorthe og Per Steen - sælgere af Solstræde 12, Hummingen

  +
 • Skalkenæsvej 4, Nakskov

  En skræddersyet og succesfuld salgsplan!

  ”Efter at vores dejlige hus havde været til salg et halvt år, uden at der var nævneværdig aktivitet, og prisen var sat urealistisk højt, skiftede vi til Bolig by K, og herefter gik det stærkt med planlægning og Åbent Hus-arrangementer. Indenfor et par mdr. var huset solgt til prisen og til de helt rigtige købere. Rigtig mange tak for godt professionelt samarbejde og fin afslutning.”

  Inge og Carl-Erik Nielsen - sælgere af Skalkenæsvej 4, Nakskov

  +
 • Langholmvænget 16, Dannemare

  En rigtig god køberoplevelse!

  ”Tak for en rigtig god oplevelse som førstegangskøber. Der var fin rådgivning og god hjælp gennem hele forløbet, og alt gik gnidningsfrit. Jeg kan klart anbefale jer.”

  Mette Skaarup Pedersen - køber af Langholmvænget 16, Dannemare

  +
 • Aase og Jørn Hansen - sælgere af Langholmvænget 16, Dannemare

  Tæt dialog fra start til slut!

  ”Servicen var i top, vi blev hele tiden orienteret om, hvad der skete angående hussalg, og der var løbende tæt kontakt flere gange om ugen. Vi kan varmt anbefale BOLIG by K til andre, der står og skal sælge.”

  Aase og Jørn Hansen - sælgere af Langholmvænget 16, Dannemare

  +
 • Bygvænget 33, 4900 Nakskov.

  Vores behov og serviceniveauet var i fokus!

  ”Yderst positiv oplevelse. Meget kompetent og seriøs rådgivning. Hurtig og effektiv proces - med et højt serviceniveau. Kan varmt anbefale Bolig by K.”

  Anne Petersen – sælger af Bygvænget 33, Nakskov

  +