Velkommen til Tilegade 7, der er attraktivt beliggende i handelsbyen Nakskov, hvor Tilegade fra gammel tid var byens hovedstrøg, og nr. 7 i gaden aftægtsbolig for en godsejer.

Med vandtårnet som genbo, 40 meter til det nye flot anlagte Axeltorv med cafémiljø og arrangementer, Sankt Nikolai kirke rundt om hjørnet, kort gå-afstand til indkøb og hele handelslivet samt det maritime miljø ved havnen, og under 400 meter fra Nakskov station med transportforbindelser, ja så bliver det ikke ret meget mere centralt.

Byejendommen er løbende moderniseret med respekt for sin oprindelse. Til ejendommen hører en utrolig charmerende flisebelagt baggård med planter og højbede, hvor både privatlivet og det gode vejr kan nydes. Mindre værksted og opbevaring til haveredskaber.

Ejendommen er indrettet med en klassisk entré og fordelingsgang, der går gennem boligen. Nydeligt elementkøkken med tilstødende viktualierum. 2 store stuer en-suite med franske dobbeltdører, og med flotte originale trægulve, stuk og højt til loftet samt adgang til gårdhaven. Baghuset er indrettet med både soveværelse og hobbyrum - sidstnævnte med udgang til haven. Derudover et gæstetoilet med håndvask - mulighed for at udvide med bad. Fra fordelingsgangen er der både opgang til 1. salen, men også nedgang til 11 m2 kælder, der fremstår tør og dermed oplagt til opbevaring fx af vin og julepynt.

1. salen indeholder stor møblerbar repos, der benyttes som hobbyrum, men også vil kunne indrettes til yderligere et værelse. 2 gode soveværelser. Stort badeværelse med toilet, håndvask i skabsarrangement, bruseniche og gulvvarme samt installation til vaskesøjle. Desuden et uudnyttet loftrum.

Boligen opvarmes med fjernvarme, der sammen med det høje isoleringsniveau sikrer en god varmeøkonomi. En oplagt byejendom for den pladskrævende familie, hvor beliggenheden er essentiel, og hvorfor den også vil kunne benyttes som flexbolig uden bopælspligt!