Velkommen til dette flotte Kalmar sommerhus i attraktive Hummingen.

Sommerhusområdet i Hummingen er kendt for sin gode badestrand og skønne grønne områder, der ligger i sammenhæng med stiarealerne i udstykningen. Det kilometerlange dige er oplagt til aktiv brug, hvad enten det er i form af gå-, løbe- eller cykelturer, ligesom der er campingplads og flere spisesteder i udstykningen. Fra Hummingen er der alene 2 km. til Kramnitse med velkomstcenter, købmand og kulturhus, Western Camp med arrangementer og maritimt havnemiljø med årlig hornfiskefestival.

Sommerhuset ligger i rolige omgivelser for enden af blind stikvej og tæt på natur-område samt 250 mtr. til vandet. Allerede for enden af den småstensbelagte indkørsel bliver man mødt af det høje kvalitetsniveau i form af jernlåger, den aflukkede have hvis man er hundeejer og det store udhus, der er registreret som carport, men påbegyndt forberedt til gæsteanneks, værksted eller hjemmearbejdsplads, idet der er indlagt fibernet. Derudover er er der også et større flisebelagt areal samt flere terrasser, der indbyder til afslapning, ligesom der også er mulighed for en 'skyller' i udendørsbruseren.

Sommerhuset er indrettet med en præsentabel entré med flisegulv. Nydeligt åbent elementkøkken, der er ligger i forbindelse med stuen, hvor der er loft til kip. I stuen er der både en spise- og sofaafdeling, ligesom der er installeret varmepumpe og brændeovn, der kan gøre en allerede hyggelig aften endnu hyggeligere. I stuen er der et fantastisk lysindfald fra vinduespartiet i hele gavlen, ligesom der er udgang til den sydvestvendte terrasse, som er delvis overdækket, og hvorfra haven kan nydes. Velindrettet badeværelse med toilet, håndvask på skabsarrangement, bruseniche og gulvvarme, ligesom der også er installation til vaskemaskine og tørretumbler samt et tilstødende opbevaringsrum, der oprindelig var sauna. Hele 3 soveværelser med god skabsplads, hvoraf det ene benyttes som kontor.

Et helt igennem flot og indflytningsklart Kalmarhus, der ikke har været udlejet eller underlagt en udlejningsaftale, hvilket gør det muligt at blive jeres med det samme!