Velkommen til dette usædvanligt flotte og sjældent udbudte sommerhus på Skovstræde 14 i attraktive Hummingen, som aldrig tidligere har været hverken udbudt eller udlejet.

Sommerhusområdet i Hummingen er kendt for sin gode badestrand og skønne grønne områder, der ligger i sammenhæng med stiarealerne i udstykningen. Det kilometerlange dige er oplagt til aktiv brug, hvad enten det er i form af gå-, løbe- eller cykelturer, ligesom der er campingplads og flere spisesteder i udstykningen. Fra Hummingen er der alene 2 km. til Kramnitse med velkomstcenter, købmand og kulturhus, Western Camp med arrangementer og maritimt havnemiljø med årlig hornfiskefestival.

Sommerhuset ligger bare et stenkast fra det grønne natur- og fællesområde bag Digegården, og dermed bare 250 meter fra en af Lollands allerbedste badestrande. Allerede ved vejkanten bliver man overbevist om sommerhusets høje vedligeholdte standard og kvalitetsniveau, ligesom den store flisebelagte sydvestvendte terrasse indbyder til både en masse dejlige timer i godt selskab, eller hvis privatlivet skal nydes i fulde drag. Til sommerhuset hører en stor oprindelig carport, som er lukket af, og glimrende fungerer som stort udhus til opbevaring af fx vandsportsudstyr.

Sommerhuset er indrettet med hele 5 døre, som dermed giver flere adgangsveje til huset, men også skaber et endnu bedre lysindfald til leverummene, der med loft til kip giver lyset mulighed for at brede sig. Overalt i sommerhuset er der etableret gulvvarme, udover der også er installeret både varmepumpe og brændeovn, ligesom huset også har så højt et isoleringsniveau, at det kan benyttes hele året rundt. Husets hjerterum og samlingspunkt er det flotte køkken/alrum. Her er der både god plads til at fremtrylle en koloniarisk oplevelse, og samtidig være sammen med familie som venner. Centralt placeret er brændeovnen installeret, hvor flammernes knitrende skær kan nydes fra sofagruppen og endda den store delvis overdækkede terrasse, som kan gøre en allerede hyggelig aften endnu hyggeligere. I forlængelse af køkken/alrummet ligger en mindre TV-stue, som dog også nemt vil kunne indrettes til yderligere et værelse, hvis der er behov herfor. Herfra er der adgang til det alsidige bryggers, hvor der udover god skabsplads også er installeret kombineret vaskemaskine/tørretumbler. I denne afdeling af huset ligger et godt soveværelse, foruden det nydelige gæstetoilet med håndvask, som dermed er oplagt til teenagerne eller overnattende gæster. I gæstetoilettet vil det være muligt at etablere et brusebad. Endeligt det store 'forældre-soveværelse' med god skabsplads samt udgang til haven. I forlængelse af soveværelset ligger det nydelige badeværelse med toilet, håndvask i skabsarrangement og stor bruseniche.

Et helt igennem flot og meget indflytningsklart sommerhus, der er perfekt for den kvalitetsbevidste og kræsne køber!