Hvis I drømmer om et sommerhus omgivet af en masse fred og ro, og dermed optimale betingelser for at stresse af fra en travl hverdag, ja så får I en oplagt mulighed her.

Dette rummelige sommerhus er beliggende i en mindre udstykning, som dermed er meget rolig og utrolig hyggelig, ligesom der bare er 250 meter til vandet, hvis en dukkert er tiltrængt eller kystfiskeriet tiltrækker. Foruden at det kilometerlange dige er oplagt til en gå- løbe- eller cykeltur, ja så er der også bare 4,5 km. til landsbyen Dannemare, hvor Dagli' Brugsen altid har et godt tilbud, hvis der fx. skal gang i grillen.

Dette sommerhus af typen Vestkyst Stugan er løbende blevet udvidet og moderniseret, og fremstår i dag både rummeligt og velholdt, og dermed perfekt for den pladskrævende familie. Til sommerhuset hører en dejlig carport med tilstødende værksted, men også en skøn overdækning til grillen, godt udhus til havemøbler og plæneklipperen samt god opbevaringsplads til brænde. Fra de forskellige flisearealer er der altid mulighed for enten sol eller skygge, ligesom den sydvendte markise også giver mulighed for overdækning. Haven er dejlig lukket, og dermed ideél for såvel børn som hunde, ligesom privatlivet kan nydes i fulde drag. Der er installeret både nedsivningsanlæg og dræn, som en sikkerhed ved enten skybrud eller forhøjet grundvand.

Sommerhuset er indrettet med en rummelig entré med god skabsplads. Lyst elementkøkken med hyggelig spisekrog. Fra køkkenet er der adgang til den store stue, hvor der er installeret både varmepumpe og brændeovn. I forlængelse af stuen er der yderligere en hyggestue, hvorfra der er udgang til den sydvendte terrasse og dermed haven. Meget stort soveværelse, der også vil kunne opdeles, hvis der er behov for mere end de nuværende ialt 3 soveværelser. Nydeligt flisebadeværelse med toilet, håndvask og bruseniche samt gulvvarme. Mellem badeværelse og køkken er der en mindre mellemgang, hvor der er installation til vaskemaskine. Derudover har huset også installeret både alarm- og bredbåndsanlæg, ligesom der er mulighed for fibernet i udstykningen..

Der er ingen udlejningsaftale på sommerhuset, og hvorfor kommende købere vil kunne få glæde af dette skønne hus med det samme!