Velkommen til denne landejendom, der er beliggende i skønne landlige omgivelser, men samtidig også centralt i forhold til hverdagens gøremål.

Landejendommen ligger med idyllisk udsigt til både marker og skov, og der er alene 750 meter til Bøgeskoven, som også rummer Reventlowparken med stier og museum, der er oplagt rekreativt område til afstresning. Samtidig er der under 2 km. til Horslunde med en fantastisk bager og Dag'li Brugs, ligesom der også er et spirende foreningsliv især omkring hallen.

Til ejendommen hører en rummelig udbygning på knap 200 kvm., der er spændende indrettet og med mange muligheder. Her får du både en almindelig garage med automatisk alu-port og en stor garage med mulighed for lift. Derudover flere disponible rum, bl.a. et meget stort værksted, samt en stald med 2 gode hestebokse.

I forlængelse af udbygningen ligger hovedhuset, som blev bygget i 30'erne, men senere gennemgribende udvendigt ombygget, idet ydervægge, vinduer og tag er skiftet. Hovedhuset er indrettet med en rummelig entré, hvorfra der vil kunne etableret udgang til garagen og dermed udbygningen. Fra entréen er der adgang til et stort og hyggeligt køkken med god spiseplads. I forlængelse af køkkenet ligger såvel stuen, hvori der er installeret brændeovn, samt et meget stort soveværelse, og således er der flere muligheder for fx. at åbne køkkenet op, udvide stuen eller opdele soveværelset. Velindrettet flisebadeværelse med toilet, håndvask og bruseniche samt vandbåren gulvvarme.

Fra entréen er der trappe til 1. salen, som er indrettet med 2 gode soveværelser samt en hyggestue med egen bar, der også ville kunne indrettes med fx. billard, bordtennis eller hjemmebiograf.

Ejendommen opvarmes med oliefyret centralvarmeanlæg og suppleret med brændeovnen.

En velholdt og rummelig ejendom med god udbygning for både familien, der ønsker at bo i naturskønne landlige omgivelser, eller familien der ønsker en flexbolig uden bopælspligt som fristed/fritidshus, når weekender og ferier giver mulighed herfor!