Velkommen til Jernbanevej 14, der er centralt beliggende i landsbyen Utterslev.


Utterslev byder på grønne fællesområder og charmerende sti oplagt til gå- eller løbetur på et par km. til Horslunde, der har Dagli´Brugs, pizzaria, frisør og sportshal. Derudover er der alene 10 km. til handelsbyen Nakskov, men også bare 4 km. til vandet og 8 km. til Onsevig lystbådehavn, hvorfor ejendommen også vil kunne benyttes som flexbolig uden bopælspligt.


Til ejendommen hører en nem anlagt og dejlig lukket have, hvor privatlivet kan nyde i fulde drag. Hvis man drømmer om en større grund, så vil det være muligt at købe nabogrunden af Lolland Kommune. Med til ejendommen hører derudover en god garage og tilstødende stor tilbygning, hvor der er både fyrrum og opbevaringsrum, men også kan benyttes som værksted eller gildesal, hvis der skal være fest.


Ejendommen er løbende vedligeholdt og istandsat, senest med nye gulve i stueplan og luft til vand varmepumpe.


Ejendommen er indrettet med en præsentabel entré med god trappe til 1. salen. Nydeligt og meget stort elementkøkken med god spiseafdeling. I forlængelse af køkkenet ligger både den lyse og rummelige vinkelstue, men også det dejlige bryggers med god bord- og skabsplads. Herfra er der både udgang til haven og indkørsel, ligesom den mindre mellemgang også giver adgang til både 2 gode værelser og nydeligt flisebadeværelse med toilet, håndvask og bruseniche, men også adgang til den store tilbygning.


1. salen er indrettet med repos med udgang til nordvestlig svalegang, hvorfra der en skøn udsigt til mark og tidligere moseområde, og hvorfra de smukke solnedgange kan nydes. I sammenhæng med fordelingsgangen ligger 4 rigtig gode soveværelser, hvoraf det ene har udgang til altan. Derudover et toiletrum med håndvask.


Ejendommen opvarmes med luft til vand varmepumpe fra september 2022, men centralvarmeanlægget vil også kunne tilsluttes det tidligere pillefyr.


En indflytningsklar ejendom, der er perfekt for den store familie, der drømmer om både gode boligkvadratmeter og større garage/udhusareal, der også er oplagt til hjemmeerhverv!