Velkommen til H. C. Skottesvej 15, der er attraktivt beliggende i den ældre del af Horslunde.


Det rolige og charmerende villakvarter er med murermestervillaer fra 1930’erne og ligger centralt i forhold til både Dagli´Brugs, pizzaria, frisør og sportshal samt velfungerende foreningsliv. Landsbyen Horslunde ligger bare 8 km. fra handelsbyen Nakskov og 10 km. til både Onsevig og Kragenæs lystbådehavne, ligesom der alene er 3 km. til det grønne rekreative område ved Reventlowparken, hvorfor ejendommen også vil kunne benyttes som flexbolig uden bopælspligt.


Ejendommen er løbende vedligeholdt, og fremstår især med en klimaskærm i rigtig god stand, idet tag og vinduer har været skiftet. Til ejendommen hører et større udhus, der er indrettet til værksted, samt yderligere et udhus, der har fungeret som fuglevoliere. Derudover en dejlig lukket have, der har flere gamle træer samt drivhus, der også kan nydes fra den sydvestvendte terrasse.


Ejendommen er indrettet med en præsentabel entré med trappe til 1. salen. Nydeligt elementkøkken med tilstødende spisekammer. I forlængelse af køkkenet ligger stuen med plads til både spiseafdeling samt sofagruppe. Fra køkkenet er der ligeledes adgang til bryggers med installation til vaskemaskine. Herfra er der både udgang til haven, men også adgang til fyrrummet, hvor oliefyret er placeret, og som oprindeligt har været garage, og derfor har god opbevaringsplads. Endelig et nydeligt badeværelse med toilet, håndvask og brusekabine.


1. salen er indrettet med en fordelingsgang med indbyggede skabe, samt 2 rigtig gode soveværelser.


En perfekt ejendom for den lille familie, der ønsker landsbymiljøet, eller udlejeren der ønsker en oplagt investeringsejendom!