Hvis I både drømmer om en bolig i et attraktivt villakvarter tæt på alle hverdagens gøremål, men samtidig også nær naturen, ja så vil I her få jeres ønsker opfyldt.

Denne rummelige 'Jan Larsen' villa er unikt beliggende i et roligt og børnevenligt villakvarter, hvor I trygt kan lade børnene færdes på vejen og benytte stisystemet de 2 km. til den indre by med både skoler, SFO, tog-/busstationen og indkøbsmuligheder. Samtidig ligger ejendommen som nabo til grønt fællesområde med kælkebakke, men også det rekreative område omkring Teglværksskoven med flere søer, lege- og picnicpladser samt naturskole, der tidligere var en del af Helgenæs Teglværk. Områdets stisystemer er forbundet til Nakskov Ringsti, og giver optimale muligheder, hvis hunden, cyklen eller trave-/løbeskoene skal luftes.

Til ejendommen hører en god muret garage samt en skøn og velholdt have, der kan nydes fra den store sydvestvendte terrasse.

Ejendommen indeholder en rummelig og præsentabel entré med god garderobeplads. Fra entréen er der adgang til det store elementkøkken med god spisekrog, I forlængelse af køkkenet ligger spisestuen, der således vil kunne integreret i et fremtidigt køkken/alrum, eller også fungere som et 4. værelse. Fra både køkkenet og spisestuen er der adgang til den rummelige stue, hvor brændeovnen er centralt placeret, og kan gøre en allerede stemningsfuld vinteraften endnu hyggeligere. Fra stuen er der udgang til den store terrasse og dermed haven. I sammenhæng med fordelingsgangen ligger ejendommens 3 værelser, som alle har integrerede skabe, ligesom der også er udgang til terrassen fra soveværelset. Godt indrettet badeværelse med toilet, integreret håndvask i skabsarrangement og både bruseniche og badekar, samt gulvvarme. Derudover et gæstetoilet med håndvask. Endelig et dejligt bryggers med god skabs- og bordplads samt vaskeafsnit.

Ejendommen, som har et højt isoleringsniveau, opvarmes primært via brændeovnen og suppleret med elvarme på især badeværelset, men en køber har flere muligheder for en fremtidig varmekilde, der er tidssvarende, fx. fjernvarme eller varmepumpe.

En helt igennem spændende, velholdt og utrolig attraktivt beliggende ejendom, der er sjælden udbudt, og ikke ligger mange af i byen!