Nydelig andelsbolig på 112 kvm. i velfungerende andelsboligforening.

Andelsboligen er opført i ét plan, og er derfor 'ældre-venlig', ligesom der er minimal vedligeholdelse. Til andelsboligen hører en carport med tilstødende udhus. Derudover en charmerende anlagt have, der kan nydes i fulde drag fra den sydvestvendte terrasse, der er delvis overdækket.

Andelsboligen er indrettet med en rummelig og præsentabel entré med klinkegulv. Nydeligt elementkøkken, der ligger i åben forbindelse med stuen, hvor der er plads til både en spiseafdeling og sofagruppe. Fra stuen er der udgang til terrassen. Hele 3 gode soveværelser med god skabsplads. Nydeligt flisebadeværelse med toilet, håndvask i skabsarrangement og bruseniche. Velindrettet brygges med god skabsplads, vaskeafsnit og teknikafdeling. Fra bryggerset er der ligeledes adgang til loftet, hvor der er etableret gangbro og dermed god opbevaringsplads.

Andelsboligen opvarmes via fjernvarme og har gulvvarme overalt.

Andelsboligen ligger under 2 km. fra den indre by med alle hverdagens gøremål, herunder indkøbs- og transportmuligheder. Samtidig ligger boligen tæt på det det rekreative område omkring Teglværksskoven med flere søer, lege- og picnicpladser samt naturskole, der tidligere var en del af Helgenæs Teglværk. Områdets stisystemer er forbundet til Nakskov Ringsti, og giver optimale muligheder, hvis hunden, cyklen eller trave-/løbeskoene skal luftes.

En perfekt bolig for familien, der ønsker en nyere opført bolig i stueplan!