Velkommen til Skalkenæsvej 4, der er en attraktivt beliggende og sjælden udbudt murermester-villa, der aldrig tidligere har været handlet.

Ejendommen ligger på en blind vej i et roligt og børnevenligt villa-kvarter, og fra ejendommen er der bare 250 m. til det grønne rekreative natur-område ved Indrefjorden, der er oplagt til en skovtur med børnene eller gåtur med hunden. Ejendommen ligger ligeledes alene 1 km. fra den indre by med indkøbsmuligheder, café-miljø, skoler og stationen med gode transportmuligheder.

Ejendommen er arkitektonisk unik, da den er tegnet med inspiration fra schweizisk byggeskik, og opført af en lokal murermester i kvalitetsmaterialer bl.a. vinduer i træsorten Meranti. Ejendommen er opført i hele 3 plan, som dog ligger forskudt fra hinanden og dermed giver ejendommen en spændende planløsning.

Ejendommen, som opvarmes med fjernvarme, er indrettet med en flot og rummelig entré, hvor man bliver mødt af et fantastisk lysindfald fra ovenlysvinduer. På dette plan var der oprindeligt hele 4 værelser, men i dag indrettet som stort kontor og stort soveværelse med walk-in-closet samt udgang til den sydvestvendte altan. Derudover et nydeligt flisebadeværelse med toilet, håndvask i skabsarrangement og bruseniche samt gulvvarme.

I forskudt plan fra entréen ligger både den store dagligstue og køkken-alrummet. Køkkenet er kvalitet fra A til Z med elementer fra Invita, mørke granitbordplader, integrerede hårdehvidevarer fra Siemens og som prikken over i'et en kobberinddækket emhætte. Fra køkkenet og det store alrum er der udgang til den sydøstvendte terrasse, og således også en indgang man kan benytte, hvis man fx kommer hjem med varer fra supermarkedet. I åben forbindelse med alrummet ligger stuen, der er indrettet med loft til kip og brændeovn i tidligere pejs, der kan gøre en allerede hyggelig vinteraften endnu hyggeligere. I stuen er der ligeledes store vinduespartier, der både lyser det store rum op, men også giver adgang til den sydvestvendte terrasse og dermed haven.

Kælderen er indrettet med hele 5 brugbare rum, herunder bryggers og gæstetoilet med håndvask samt god garage, der også vil kunne indrettes til fx multirum til fælles aktiviteter. Kælderen fremstår højloftet og tør, og kan benyttes til erhverv, som den nuværende registrering dels lyder på, eller som oplagt teenage-/gæsteafdeling.

Til ejendommen hører en skøn have, der er flot anlagt i primært natursten, og med flere terrasseområder i forskellige niveauer samt nyttehave med flere højbedskasser i cortenstål.

En helt igennem flot og spændende ejendom, der er perfekt for de kvalitetsbevidste køberne, som ønsker at bo ekstraordinært, eller benytte som flexbolig uden bopælspligt!