Velkommen til Rolfsvej 6, der er en utrolig spændende og unik 2-plans ejendom.

Ejendommen er igennem tiden i forbindelse med nye tilbygninger blevet totalrenoveret fra A-Z, herunder er også kælderen udgravet, drænet og isoleret, ligesom køkken og badeværelse senest er fornyet. Renoveringen er foretaget med en utrolig høj finish, og derfor fremstår ejendommen meget indflytningsklar udover det sædvanlige.

Ejendommen ligger i et roligt villakvarter bare 1 km. fra den indre by med alle indkøbs- og transportmuligheder, skoler og SFO, svømmehal og foreningsliv, café- og havnemiljø m.m.

Til ejendommen hører en både nydelig anlagt og vedligeholdelsesnem have, der kan nydes fra den store træterrasse. Derudover er der også både en terrasse til aftensolen, flisebelagt indkørsel til bilen samt skur til cyklerne.

Ejendommen er indrettet med en præsentabel entré og fordelingsgang. Herfra er der adgang til ejendommens hjerte- og leverum, som er det flotte eksklusive og åbne elementkøkken, der ligger i sammenhæng med stuen, hvor der i spiseafdelingen er plads til den store familiefest, ligesom en god film kan nydes fra afdelingen med sofagruppen. Med loft til kip og det store ovenlysvindue, udover vinduespartierne mod både øst og vest, bliver lysindfaldet helt fantastisk. Fra spiseafdelingen er der udgang til den store terrasse, der giver optimale muligheder for en skøn grillaften med familie og venner. I stueplan er der 2 gode værelser, hvoraf det ene har gulvvarme og udgang til terrassen. Derudover et flot flisebadeværelse med toilet, håndvask i skabsarrangement og bruseniche samt ligeledes vandbårent gulvvarme. Fra gangen er der både udgang til haven, men også nedgang til kælderen.

Den højloftede kælder er grundet både dræn og isolering både knastør og med et rigtig godt indeklima. Den er indrettet med hele 3 gode værelser, udover et stort arbejds-/multirum, der også er oplagt til enten hjemmebiograf eller erhverv, idet der er egen udgang. Derudover et nydeligt toilet med håndvask, samt bryggers med vaskeafsnit.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme, der sammen med det høje isoleringsniveau sikrer en yderst fornuftig varmeøkonomi, ligesom separatkloakering allerede er forberedt.

Ejendommen er perfekt for den både pladskrævende og kvalitetsbevidste familie, men vil også være oplagt til hjemmeerhverv eller vil kunne benyttes som flexbolig uden bopælspligt!