Søger du en spændende erhvervsejendom med flere lejemål i en rigtig god stand, så er en oplagt mulighed Maribovej 75.

 

Ejendommen ligger centralt, og dermed attraktivt bare 800 mtr. fra den indre by med alle indkøbs- og transportmuligheder, skoler og SFO, svømmehal og foreningsliv, café- og havnemiljø m.m.


Ejendommen indeholder hele 3 lejligheder med et samlet boligareal på 239 kvm. samt et erhvervsareal på ialt 190 kvm. Derudover et fælles gårdanlæg.

 

Ejendommen har i en længere periode op til slutningen af 1950’erne været bageri, og i de sidste 13 år været udlejningsejendom, herunder været igennem en større istandsættelse, og fremtræder således generelt i en rigtig god stand.

 

75A er en lejlighed på 142 kvm. og en månedlig husleje på 5.800 kr. ex. forbrug. Der er i alt 4 værelser incl. stue, der er fordelt over 2 plan.

 

75B er en lejlighed på 69 kvm. og en månedlig husleje på 3.500 kr. ex. forbrug. Der er 2 værelser incl. stue fordelt på 1. plan.

 

75C er en lejlighed på 28 kvm. og en månedlig husleje på 2.500 kr. ex. forbrug. Der er i alt 1 stort værelse, der både fungerer som stue og soveværelse.

 

Derudover er der til 75C også et erhvervsareal på 145 kvm., der pt. ikke er udlejet. Det er indrettet med et stort regulært areal, og med en nem adgang via den store aluport. Derudover et par disponible rum, der tidligere har fungeret som personalerum.

 

Endelig en dobbelt garage, der pt. udlejes til 600 kr. om måneden.


Den nuværende samlede lejeindtægt udgør således 148.800 kr. pr. år, der vil kunne forøges med udlejning af erhvervslejemålet!