Drømmer du om at blive selvstændig og i lokaler, som er dine egne, eller søger du en investeringsejendom med et stort potentiale, ja så er muligheden her med Løjtoftevej 66.

Ejendommen er en blandet bolig- og erhvervsejendom, og har i mange år været kendt som Byens Bager eller Guldbageren, men ville også være oplagt til blomsterhandel, mad ud af huset, frisør, kiosk, teorilokaler til køreskole, café eller 2-3 lejligheder.

Ejendommen er centralt og dermed attraktivt beliggende på en af byens indfaldsveje, og således godt med trafik og potentielle kunder forbi ejendommen. Fra ejendommen er der alene en mindre gåtur til både Stormarksskolen, men også Nakskov Kirkegård og Kapel, ligesom der er under 1 km. til den indre by med alle hverdagens faciliteter, herunder Campus Nakskov med uddannelseslinier, bibliotek, sports- og svømmehal, tennis- og padelklub, samt alle indkøbs-/ og transportforbindelser.

Ejendommen består i stueplan af stort butikslokale, hvorfra der tidligere har været bageriudsalg. I sammenhæng med butikken ligger et godt lagerlokale, ligesom der også er adgang til stort åbent elementkøkken, der har været benyttet som personalerum, ligesom personalet også har kunnet benytte et badeværelse indrettet med toilet, håndvask og bruseniche samt gulvvarme. I forlængelse af personaleafdelingen, ligger det store bagerilokale, der både er indrettet med en afdeling til ovne, men også har særskilt kølerum og teknikrum. Fra bageriet er der adgang til den tidligere garage, som har været benyttet som lagerlokale, men hvor der også er installeret stort køle-/fryserum. Fra både bageri og lagerlokale er der udgang til baggården, der fx. kan benyttes til personale eller kundeparkering, hvorfra der også er adgang til et udhus men også et godt tørt kælderlokale, der således også har været brugbart til lagerrum.

I stueplan er der egen indgang med entré og trappe til 1. salen, hvor lejligheden ligger. Denne er indrettet med et ældre køkken, der ligger i forlængelse af stor vinkelstue med pæne trægulve. I stuen er der installeret varmepumpe, ligesom der er udgang til stor tagterrasse. Stort soveværelse med indbyggede skabe. Derudover ældre flisebadeværelse med toilet, håndvask og kar med brus samt installation til vaskemaskine. Fra stuen er der en spindeltrappe til 2. salen, der er indrettet med et stort åbent værelse/stue, men som sagtens kunne indrettes anderledes fx. i flere værelser.

Udover varmepumpen i lejligheden, så opvarmes hele ejendommen af centralvarmeanlæg via oliefyr. Indenfor de sidste par år er der etableret helt nye kloaker i PWC, herunder rottesikring, ligesom fibernet vil være muligt at få installeret.

Lejligheden på 91 m2 udlejes pt. til en månedlig husleje på 4.500 kr. incl. varme svarende 54.000 kr. årligt. Erhvervsdelen på 247 m2 er i øjeblikket ikke udlejet.