Hvis du planlægger opførelsen af din drømmebolig, så har vi måske den helt rigtige grund til dig her?
I den nyere udstykning Langøparken får du muligheden for at blive en del af et hyggeligt landsbysamfund, men samtidig få en hverdag tæt på en unik natur ved indsejlingen til Nakskov Fjord.
Charmerende Langø eller i folkemunde Fjordens Perle, har både fiskeri- og lystbådehavn, og byder således på et maritimt havnemiljø, der kan opleves fra første parket over et skønt måltid mad og med udsigten til Peter Freuchens Enehøje. Den unikke omkringliggende natur kan ligeledes opleves på nærmeste hold fra enten vandkanten eller de stier, der giver mulighed for både gå-, løbe eller cykelturer, hvad enten det er mod Albuen Strand, der er et oplagt område for naturelskerne eller kitesurfere, som Lollands svar på Cold Hawaii, eller det er via diget mod handelsbyen Nakskov, der ligger for enden af fjorden.
Grunden er byggemoden, og således klar til at blive bebygget i henhold til lokalplanen for området. Som nabo ligger et grønt og rekreativ fællesområde, der er oplagt, hvis hunden skal luftes, eller familien skal spille en gang rundbold.
Der vil være mulighed for at opnå tilladelse som flexbolig uden bopælspligt, således at din nyopførte og godkendte helårsbolig kan benyttes som alternativ fritidsbolig, når du har behov for at trække stikket fra den vante hjemmelige hverdag, men også hvis planen er først på et senere tidspunkt at bosætte sig i området, selvom den unikke natur med garanti vil fremskynde denne plan.