Velkommen til denne flot moderniseret og indflytningsklare ejendom i Horslunde.

Landsbyen har bl.a. både Dagli´Brugs, købmand, bager, pizzaria, frisør, skole, SFO og sportshal, samt har et velfungerende foreningsliv. Byen er tidligere blevet kåret til Årest Landsby i DK og ligger centralt med 8 km. til handelsbyen Nakskov og 10 km. til både Onsevig og Kragenæs lystbådehavn, ligesom der alene er 3 km. til det grønne rekreative område ved Reventlowparken, hvorfor ejendommen også vil kunne benyttes som flexbolig uden bopælspligt.

Allerede ved vejkanten bliver man mødt af den flotte læmur samt den 40 kvm. muret garage, der bliver benyttet som dels værksted og hobbyrum til fx bordtennis. Derudover er der til ejendommen et drivhus samt en ny sydvendt terrasse, hvorfra der er mulighed for at nyde privatlivet i fulde drag.
Fra carporten er der indgang til entréen, hvorfra der er adgang til både den rummelige stue og nydeligt flisebadeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. I stuen er der plads til både spiseafdeling og sofagruppe, ligesom der er installeret pillebrændeovn, som sammen med ejendommen høje isoleringsniveau sikrer en årlig lav varmeudgift. Fra stuen er der adgang til køkkenet, og i forlængelse heraf ligger spisestuen, der således giver mulighed for både køkken/alrum, vinkelstue eller ekstra 5. værelse. I tilbygningen fra 2021 er der etableret et godt soveværelse med god skabsplads og udgang til haven. Nydeligt børne-/gæsteværelse. Flot flisebadeværelse med toilet, håndvask, bruseniche, badekar og gulvvarme. Derudover et godt indrettet bryggers, hvorfra der er udgang til baggården.

I stuen er der en nyere trappe med behagelige trin til 1. salen, som har loft til kip og synlige loftsbjælker. Her er der indrettet stort soveværelse, godt børneværelse og repos med mulighed for fx kontor.

En helt igennem oplagt ejendom for køberne, som drømmer om en fremtidig bolig, der allerede er separatkloakeret, er både indflytningsklar og har alle vigtige rum i stueplan, har hele to toiletter og to badeværelser, har hele 4 værelser og mulighed for et 5. værelse og har en stor garage med mulighed for fx multirum eller anneks!