Velkommen til dette meget velholdte og indflytningsklart sommerhus i Kramnitze, der som nabo til grønt område med træer og med bare 100 mtr. til diget og badestranden også har en meget attraktiv beliggenhed.

Sommerhusudstykningen i Kramnitze er kendt for sin gode badestrand og skønne grønne områder, der ligger i sammenhæng med stiarealerne i udstykningen. Det kilometerlange dige er oplagt til aktivt brug, hvad enten det er i form af gå-, løbe- eller cykelture, ligesom området byder på købmand og kulturhus, velkomstcenter, Western Camp med arrangementer og maritimt havnemiljø med årlig hornfiskefestival. Samtidig er der alene 2 km. til naboudstykningen Hummingen med flere spisesteder, ligesom der alene er 12,5 km. til Lalandia badeland og biograf m.m.

Til sommerhuset hører meget usædvanligt en utrolig charmerende grund med flere frugttræer, bl.a. kirsebærtræet, der har lagt blade og grene til både børnebogen 'Farmors fabler og fjollede finurligheder', men også flere indslag i TV2 Øst, der ligger på YouTube. Den skønne have og privatlivets fred kan nydes fra de to terrasser, som er anlagt, ligesom der til huset hører en carport med tilstødende udhus/værksted samt brændeskur.

Fra carporten kan man tørskoet få adgang til det velindrettede hus. Det nydelige køkken fra Vordingborg giver et godt udgangspunkt for en kulinarisk oplevelse, ligesom det også vil være muligt at åbne op mod stuen, hvis en køber har disse drømme. I stuen er der både en spiseafdeling og område til sofagruppe. Fra stuen er der udgang til den overdækkede sydvestvendte terrasse, ligesom der er installeret både varmepumpe og brændeovn, der således kan gøre en hed sommerdag udholdelig eller en hyggelig vinteraften endnu hyggeligere. Derudover er der også installeret et Solarventi-anlæg, der forbedrer indeklimaet. Nydeligt flisebadeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. 2 gode soveværelser og en fordelingsgang med integrerede skabe til opbevaring.

Et utrolig velholdt sommerhus, som er perfekt for køberne, der ønsker naturen ved døren, men samtidig kort afstand til badestrand og indkøb!