Velkommen til denne landejendom, der er beliggende i skønne landlige omgivelser.

Ejendommen har tidligere været skole, men den sidste stil er skrevet og blækregning lavet, og ejendommen er i dag en oplagt bolig for familien, der ønsker at bo med udsigt til marker og højt til himlen, eller benytte denne som flexbolig uden bopælspligt på grund af beliggenheden med charmerende branddam som genbo og bare 2 km. til Egholm Strand og 7 km. til Kragenæs Lystbådehavn.

Til ejendommen hører en charmerende have, hvor privatlivet kan nydes i fulde drag til lyden af kvækkende frøer i fiskebassinet, ligesom der er mulighed for at nyde sin frokost ved det overdækkede bord/bænk, og enten en 'morfar' eller overnatning i havens shelter eller gæstehytte, som dog ikke er registreret i BBR. Til ejendommen hører derudover et godt værksted samt mindre udhus.

Ejendommen er indrettet med en entré med det originale trægulv. Åbent køkken, der ligger i forlængelse af stuen, hvor der er installeret varmepumpe. Fra stuen er der adgang til godt soveværelse, ligesom der er trappe til 1. salen, der er indrettet som hyggestue, men også kan benyttes som ekstra sovepladser. Fra køkkenet er der udgang til den store udestue, hvorfra der er udsigt til åbne marker og skov, ligesom man sidder i 1. række til de smukkeste solnedgange. Derudover et stort flisebadeværelse med toilet, håndvask, bruseniche og gulvvarme samt installation til vaskemaskine. Endelig et godt fyrrum, hvor ejendommens centralvarmeanlæg er installeret.

Ejendommen opvarmes primært via pillefyret, der kan suppleres med varmepumpen, ligesom ejendommen allerede er separatkloakeret!