Velkommen til velrenommeret 'Dalvang', som søger ny ejer. Landejendommen, der løbende er istandsat og tilbygget, har gennem flere år været Bed & Breakfast samt udlejning af fest- og selskabslokaler, men ejendommen rummer også plads til flere generationer under samme tag eller muligheder for at drive erhverv som galleri eller større gårdbutik.

Ejendommen ligger på en stor grund med flere smukke gamle træer, der skaber en charmerende have med flere hyggelige kroge, hvor privatlivet kan nyde i fulde drag, ligesom der også er en naturskøn udsigt til åbne marker. Der er alene 5 km. til handelsbyen Nakskov samt 7,5 km. til sydkysten med skønne skove og badestrande. Fra den nydelig anlagte og flisebelagte gårdsplads er der adgang til hele det store bygningsareal på over 890 m2.
Stuehuset er indrettet med en flot hall med god trappe til 1. salen. Stor dagligstue med en smuk Rosendal-kamin med installeret brændeovnsindsat. Tilstødende charmerende spisestue, hvorfra der er udgang til haven. Mindre forstue til godt soveværelse med skabsvæg. Fra stuen er der også adgang til det store elementkøkken med gulvvarme samt tilstødende viktualierum og -kælder. Mindre mellemgang og særskilt depotrum. Stort flisebadeværelse med toilet, håndvask og bruseniche samt gulvvarme. Fra køkkenet er der adgang til meget stort bryggers med god bord- og skabsplads. 1 salen er indrettet med en møblerbar repos og fordelingsgang. Hele 5 utrolig velindrettede soveværelser samt et nydeligt badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. Fra bryggerset er der en mellemgang til udbygningerne. Disse består af 2 store selskabslokaler med hver deres tilstødende køkken og depotrum samt ankomstrum med garderobeplads og toiletforhold. Derudover særskilt gæstebolig med stue/soveværelse samt udbygning fra 2007, der rummer 4 gode soveværelser. Derudover er der 2 garager, et godt værksted og flere disponible rum, der både benyttes til opbevaring og gårdbutik.

En helt igennem unik ejendom, der rummer flere muligheder og har et stort potentiale i forhold til områdets stigende efterspørgsel efter restaurations- og selskabslokaler samt øget turisme!