Sælg med BOLIG by K
At sætte sin bolig og dermed sit hjem til salg, er en meget stor beslutning for de fleste af os.

Man har helt naturligt mange tanker og overvejelser, der kan være svære at overskue som kommende sælger, og da der ikke er 2 kunder og bolighandler, som er ens, er det netop derfor, at vi i vores rådgivning på en vurdering kommer hele vejen rundt om dit måske kommende boligsalg.

Uanset om du har en lille eller en stor bolig, ligger i en by eller på landet, ja så vil vi altid gerne besøge dig og din bolig, hvis du ønsker en gratis og uforpligtende vurdering.

Ender du med at sætte din bolig til salg hos os, så får du altid et salgsmateriale af allerhøjeste kvalitet, hvor din bolig bliver præsenteret gennem en både intelligent og målrettet markedsføring på digitale medier som bl.a. boligportaler på internettet, der sammen med vores professionalisme og høje serviceniveau, optimerer dine muligheder for at opnå den højeste pris i markedet.

Hvis tidspunktet måske ikke er det 100% rigtige for hverken dig eller din bolig til at gå i markedet, så kan en blød opstart som ’skuffesalg’ i virkeligheden være det helt rigtige første skridt for dig og din bolig, og dermed den individuelle salgsplan, der netop passer til dig. Som ’skuffesalg’ er din bolig forberedt til at kunne komme officielt til salg i markedet, men hvor vi alene arbejder med salget på den diskrete måde, som vi specifikt har aftalt med dig, fx at boligen alene præsenteres for kunder i køberkartoteket.

Så hvis du går med salgstanker, og derfor har spørgsmål, men også er nysgerrig på at kende værdien af din bolig eller høre hvordan vi gør en forskel i det nuværende boligmarked, så kontakt os for en gratis og uforpligtende vurdering.

Kontakt os

Vi kontakter dig for nærmere aftale.

Nedenstående er ikke en endelig aftale.