360° vurdering
På vores 360° vurdering kommer vi hele vejen rundt om dit måske kommende boligsalg.

Man siger, at ’godt begyndt er halvt fuldendt’, og derfor starter vores vurderinger altid med en grundig forberedelse, hvor vi har undersøgt alle tænkelige forhold om din bolig, men også skabt os et præcist billede af den aktuelle markedssituation.


På selve vurderingen gennemgår vi sammen ejendommen fra A til Z, og får samtidig en åben og ærlig snak omkring tiltag, der vil kunne optimere salgsprocessen og ende med et bedre salg for alle involverede parter.
I snakken kommer vi også ind på netop dine ønsker og behov til et boligsalg, herunder hvad tillid og tryghed betyder for dig som kunde, men også hvor du som menneske og dit bagland som familie og bank er henne i processen.
På baggrund af den samlede vurdering af din ejendom og dig som kunde, så får du vores både professionelle og gennembearbejdede, men også ærlige vurdering ved et salg ’her og nu’, samt hvilken udbudspris vi mener, der er den rigtige at gå i markedet med i henhold til dit ønske til en salgstid.


Vi udarbejder dernæst en individuel salgsplan, der netop er skræddersyet til dig og dit boligsalg for derigennem at kunne indfri vores fælles mål om at opnå den højest mulige salgspris i det aktuelle boligmarked.
Til sidst er det op til dig, om du er klar og ønsker at starte et samarbejde op med os, idet vores salgsvurdering og salgsplan er helt gratis og uforpligtende.

Kontakt os

Vi kontakter dig for nærmere aftale.

Nedenstående er ikke en endelig aftale.