Velkommen til Stubbegårdsparken 218 ved Næsby Strand.

Udstykningen er især kendt for sin rolige og 'hjemlige' atmosfære samt skønne badestrand, der ligger bare 250 meter fra fritidshuset. Som nabo til udstykningen ligger den idylliske Vindeholme Skov, der sammen med det kilometerlange dige indbyder til gå-, løbe- eller cykelturer, ligesom der alene er 5 km. til Vestenskov med Min Købmand og 12 km. til handelsbyen Nakskov.

Fritidshuset har fungeret som helårsbeboelse igennem en årrække uden løbende modernisering, og giver derfor en køber frie hænder og mulighed for helt selv at sætte sit eget præg på huset.

Til fritidshuset hører en for udstykningen stor grund, der er nemt anlagt, og hvorfra der er en flot udsigt til marker, og dermed 'luft' samt store vidder. På grunden står flere udhuse og et både lille gæstehus og drivhus, som dog alle ikke er registreret i BBR.

Fritidshuset er er indrettet med en mindre entré og fordelingsgang. Ældre elementkøkken der ligger i åben forbindelse med den første af stuerne, hvori der er installeret brændeovn. Fra gangen er der ligeledes adgang til et soveværelse samt mindre flisebadeværelse med toilet, håndvask og badekar med brus. Fra køkken/alrummet er der en mellemstue, hvorfra der er udgang til haven. Fra denne stue er der adgang til sidebygningen, der er indrettet med yderligere et værelse, samt et stort multi-/hobbyrum, hvor der er mulighed for fællesaktiviteter, eller alternativt indrette dette i fx flere værelser.

Fritidshuset er oplagt for den pladskrævende familie, håndværkeren eller 'gør-det-selv personen', der ønsker muligheden for at skabe sit helt eget drømmesommerhus!