Velholdt og rummelig 2-plans ejendom, som er fyldt med charme og sjæl, idet ejendommen løbende er moderniseret med sans for både det gode håndværk som det æstetiske udtryk.

Ejendommen er attraktivt beliggende i naturskønne landlige omgivelser med udsigt til marker og åbne vidder med højt til himlen. Fra ejendommen er der alene 2 km. til kysten med god badestrand og det kilometerlange dige, som er oplagt til såvel gå-, løbe- og cykelturer. Desuden er der ikke langt til den nærliggende kov eller fredet naturområde med rigt dyreliv, bl.a. løvfrøen og flere arter trækfugle. Fra ejendommen er der alene 4,5 km. til landsbyen Vestenskov med lokal købmand, ligesom der er 11 km. til handelsbyen Nakskov.

Ejendommen er indrettet med en stor entré/hall, der er utrolig hyggelig med rustikke natursten på både gulv og endegavl samt stor åben pejs. Fra entréen er der en god trappe til 1. salen, ligesom der er adgang til det rummelige køkken. I køkkenet er der således en stor spiseafdeling med plads til hele familien, ligesom der er udgang til den sydvestvendte have. I forlængelse af køkkenet ligger den store stue, og således med mulighed for at åbne op mellem rummene. Nydeligt gæstetoilet med håndvask. Velindrettet bryggers med vaskeafsnit, combi-fyr og god skabsplads samt udgang til baggården.

Ejendommens 1. sal er indrettet med en stor møblerbar repos, der fungerer som yderligere en stue for sælger, men fx. også kunne indrettes som multirum til fælles aktiviteter.
Hele 3 store soveværelser og således med god skabsplads. Nydeligt flisebadeværelse med toilet, håndvask og badekar med brus samt tilstødende sauna.

Til ejendommen hører en god stor garage med plads til fx. at indrette værksted, samt en dejlig lukket og utrolig charmerende grund, der er indrettet med flere hyggelige kroge, og dermed optimale betingelser for at kunne slappe af.

En helt igennem spændende ejendom, der både er oplagt som helårsbolig men også som flexbolig uden bopælspligt for den pladskrævende familie, der søger naturskønne omgivelser!